Kom langs in onze fysieke winkel in Ulft! Gratis parkeren.
Snelle verzending! Verzendtijd 1-2 werkdagen.
Persoonlijk advies!
Lekker eigenzinnig!

Marianne Marneth - 09 / Feb / 2023

De shampoo bar! Zo fijn voor je haar en voor het milieu!

De shampoo bar! Zo fijn voor je haar en voor het milieu!

Ben je het ook zo beu? Al die flessen shampoo en dochegelletjes in jouw badkamer? Ongelofelijk hoeveel afval dit met zich meebrengt. Ik dacht dat dit toch anders zou moeten kunnen!

Sinds ruim een jaar ben ik de shampoo en conditioner uit een fles gaan vervangen door een conditioner.
Ik ben er zeer enthousiast over, want niet alleen minder afval maar ook blijft mijn haar veel beter zitten. Ik gebruik de bars van Shampoobars.

Ik zet de voordelen voor je op een rijtje:
1. Wist je dat shampoo in een fles ongeveer voor 80% uit water bestaat? Een shampoobar is een vaste vorm waardoor je maar weinig verpakkingsmateriaal nodig hebt. Omdat een Shampoo Bar geen vloeistof bevat is het natuurlijk ook superhandig om mee te nemen op vakantie.

Eén Shampoo Bar is genoeg voor ongeveer 80 wasbeurten. Daarmee bespaar je ongeveer 3 plastic shampoo flessen. Met weinig moeite doe je iets goed voor het milieu! Winst toch?!

2. De Shampoo Bars worden zelfgemaakt in Nederland en bestaat uit natuurlijke ingrediënten

3. De Shampoo Bars schuimen heerlijk! Dat vond ik zelf wel een belangrijke voorwaarde, maar ze doen het echt. Wel kan het zijn dat je hoofdhuid even moet wennen, maar gun je zelf deze tijd en je geduld wordt beloond!

4. Er zijn veel soorten Shampoo Bars, of je nu droog, vet haar, roos, krullen een gevoelige hoofdhuid hebt, er is altijd een geschikte Bar voor je haar.

Hoe te gebruiken?
Nou, dat is het fijne, KEISIMPEL! Je neemt de Bar mee onder de douche, maakt eerst je haren nat en dan kun je hem tussen je handen schuimen en vervolgens je haar wassen. Of als je meer het ongeduldige type bent zoals ik dan wrijf je de Bar rechtstreeks op je haar. Vervolgens lekker masseren en uitspoelen maar!
Vind je het fijn om een conditioner te gebruiken? Shampoo Bars heeft ook conditioner Bars. Deze zijn ook superfijn in het gebruik en je doet er echt heel lang mee. Mijn stukje ligt al bijna een jaar in de badkamer en ik ben pas over de helft.

Bewaren?
Het is wel belangrijk om de Bar na het douchen op een droge plek te bewaren, want hoe sneller hij droogt hoe langer hij meegaat!

Ik ben om! Jij ook? 

Kom snel langs in de winkel om te kijken of er een shampoo bar voor jou tussen zit! Wij helpen je graag.

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »